Eszközbeszerzés, ingatlanfejlesztés kistérségi pályázat KÖZÉP-TISZA-ZAGYVA környéke!

Mit szólna 1-10 Mft vissza nem térítendő összegre vállalkozásának? Eszközt, vagy gépet szeretne vásárolni? Esetleg a vállalkozás ingatlanát újítaná fel vagy bővítené? Arculatot akarna kialakítani, fejleszteni, ami segít több megrendelőt bevonzani? Itt a lehetőség, ne hagyja ki. 

Helyi mikrovállalkozások fejlesztésének támogatása KÖZÉP-TISZA-ZAGYVA VIDÉKFEJLESZTÉSI Egyesület kiírása

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a KKV szektor versenyképességének fejlesztését és foglalkoztatási potenciáljának kihasználását. egyértelműen megfogalmazásra kerül, hogy a KKV-k növekedési potenciáljának javításához nélkülözhetetlen az erőforrás-hiányos KKV-k fókuszált, differenciált fejlesztése, ezen belül a kiemelt ágazatokba, térségekbe és vállalkozói célcsoportokba tartozó vállalkozások fejlett kapacitásainak megteremtése és bővítése. Ezen fejlesztések elősegítik a KKV-k termelő és szolgáltató infrastruktúráinak a nagyvállalkozások által képviselt színvonalhoz történő közeledését, ezáltal a KKV-k piacokon való megjelenését, piacainak megtartását és további terjeszkedését. A KKV-k növekedése a foglalkoztatási helyzetre is kedvező hatással van, ezért a munkahelyteremtés is átfogóan fontos szempontnak tekinthető.

Igényelhető támogatás : 1.000.000 - 10.000.000 forint közötti vissza nem térítendő támogatás

Intenzitás: 50-60%

Támogatható tevékenységek:

  • vállalkozási tevékenységhez köthető létesítmények külső és belső felújítási, átalakítási, bővítési munkák (építési engedély köteles és nem építési engedély köteles tevékenységek egyaránt)
  • vállalkozási tevékenységhez köthető új fix vagy mobil eszközök, berendezések, technológia, immateriális javak (szellemi alkotások, például találmány, szabadalom, know-how, védjegy, szoftver) beszerzése 
  • vállalkozási tevékenységhez köthető marketing tevékenység végzése, fejlesztése
  • vállalkozási tevékenységhez köthető információs technológia-fejlesztés
  • vállalkozási tevékenységhez köthető beépítendő vagy mobil berendezések, gépek beszerzése (ide sorolandó a rendszámmal nem rendelkező elektromos jármű, gép beszerzése)
  • vállalkozási tevékenységhez köthető online megjelenés: domain név regisztráció és hozzá tartozó webtárhely, honlapkészítés, webshopkészítés,telefonos applikáció készítés (iOS, Android, Windows)
  • vállalkozási tevékenységhez köthető létesítmények új építés

Mely településeken működő vállalkozások:

Besenyszög, Csataszög, Hunyadfalva, Kőtelek, Nagykörű, Rákóczifalva, Rákócziújfalu, Szajol, Szászberek, Szolnok, (külterület) Tiszajenő, Tiszasüly, Tiszavárkony, Tószeg, Újszász, Vezseny, Zagyvarékas

Kik pályázhatnak:

Szociális szövetkezet (121)

Foglalkoztatási szövetkezet (128)

Egyéb szövetkezet (129)

Korlátolt felelősségű társaság (113)

Betéti társaság (117)

Nonprofit korlátolt felelősségű társaság (572)

Egyéni cég (228)

Egyéb önálló vállalkozó (232)

Egyéni vállalkozó (231)

Adószámmal rendelkező magánszemély (233)

Adószámmal nem rendelkező magánszemély (anm)

Őstermelő (ost) 

További részletek miatt keressen bátran!