Horoghné Kovács Rita

mottóm: “Az emberek elfelejtik, amiket mondtál. Az emberek elfelejtik, amiket tettél. De az emberek soha nem felejtik el, hogy hogyan érezték magukat veled.” 

– Maya Angelou

Rólam

Vállalkozásom küldetése, hogy támogassam az embereket abban, hogy merjenek segítséget kérni. Ez az üzleti és a magánéletre egyarán vonatkozik. Célom, hogy minél több emberhez eljuttassam, hogy "VAN MEGOLDÁS!"

A mediációs módszerben találtam meg azt a pluszt, amellyel könnyen, irányítottan lehet a vitás helyzeteket megoldani, mindezeket emberségesen, egymásra figyelve.
Egy konfliktushelyzetben az ember teljesen kifordul önmagából, csak saját maga védelmére gondol. Mediációs módszerrel emberibb módon, szelídebben oldható meg a vitás helyzet.

Rengeteg jó és rossz tapasztalattal, fejlesztéssel és fejlődéssel jutottam el napjainkig. Mindezeket munkavállalóként és vezetőként is megéltem. Sokféle konfliktushelyzetet kellett megoldanom vezetőként. És persze én is keveredtem konfliktusba. 
Mediátorként ezen tapasztalatokkal és a módszertan segítségével megnyugtató eredményeket lehet elérni, amennyiben mindkét fél hajlandó az egyezségre.

8 évig voltam multinacionális vállalatnál moderátor. A moderátori szerep hasonlított az akkor még általam nem ismert mediációs szerephez. Megbeszéléseken, tárgyalásokon független szereplőként vezettem a megbeszéléseket, mederben tartottam a témát, illetve az esetleges feszültségeket feloldottam. Már akkoriban is tudtam, hogy ez lesz az utam.
A mediációs képzést az Umathum Mediátor Akadémián végeztem el. Oktatóm motiváltsága, lelkesedése magával ragadott. Akkor és ott bizonyosodtam meg róla, hogy valóban ezzel kell foglalkoznom.    
Az Igazságügyi Minisztérium közvetítői névjegyzékében regisztrált mediátor vagyok. (IM nyilvántartási szám: T/T/003006)    
Az ország egész területén vállalok közvetítést előzetes egyeztetés alapján.

És mi kell az üzlethez?
A Lean egy olyan komplex módszertan, mely során a folyamatokat optimalizálni lehet, a bevételeket növelni, a kiadásokat csökkenteni. Lean eszközökkel egy projekt sokkal hatékonyabban és gazdaságosabban levezényelhető. 
Komplex látásmódommal és gyakorlati tapasztalatommal az Ön vállalkozása is fejlődőbb, hatékonyabb, jövedelmezőbb lehet.